feedback werkvergadering 6 september 2007

Een nieuw schooljaar betekent ook iets regelmatiger bijeenkomen. We mochten gisteren een verse papa verwelkomen in onze oudervereniging. Welkom Wim!

Organisatie fietstocht

Gisteren kwamen we samen om onze fietstocht op 16 september verder in elkaar te boksen. Als de zon meezit wordt het opnieuw een topstart van het nieuwe schooljaar. Vergeet je niet in te schrijven... in de boekentas van jullie kindje(s) vonden jullie deze week onze uitnodiging.

Eerste bietentocht

We zijn er uit. Geen extra mosselfestijn dit jaar. Het zou te gek zijn om één maand voor het winterfeest van de school een eetfestijn te plan.
We geloven er wel in dat we op 17 november een eerste bietentocht kunnen organiseren. De eerste kou, kaarsen, warme soep, samen onze bieten klaarmaken,... Wat en hoe concreet dat hoor je later. Noteer alvast de datum.

Organisatie gespreksavond

Even aftoetsen. 'Veilig internetten' lijkt ons een onderwerp dat ouders kan aanspreken. We zijn op zoek naar een expert terzake. Als je ons kan helpen..
We plannen dit in het voorjaar 2008 .

Gratis schoolmateriaal

Het is als ouder en school moeilijk om precies in te schatten hoe het gratis schoolmateriaal nu precies georganiseerd wordt. In de pers werd uitgebreid aangegeven dat de betrokken minister 45 euro per kind ter beschikking stelt. Er zijn echter verschillen tussen scholen en klassen qua aanpak. We stemmen af met school hoe De Bron dit ziet. Wordt vervolgd.

Dag van de leerkracht

5 oktober. Ha, in de bloemen zetten. Nog even denken, het kan immers origineler, niet?

Geen opmerkingen: