we vliegen er opnieuw in!

Een nieuw schooljaar, een nieuw begin.

Het begon op 1 september reeds met een warme koffie. Terwijl de ouders hun kinderen met ietwat weemoed naar de speelplaats brachten hebben wij een bakje troost voorzien. Een gesmaakt initiatief, niet?

Op woensdag 16 september hebben wij de aftrap van ons ouderverenigingsjaar 2009-2010. We staan met een pak mensen te trappelen om er opnieuw iiets moois van te maken. Op 16 september nodigen we graag iedereen uit die met ons wil kennis maken, deel wil uitmaken van onze enthousiaste ploeg. Je zegt het maar. Steek je hoofd binnen. 16/9 om 20 uur, op school.

En onze activiteitenkalender kent reeds een aantal activiteiten die vastliggen. 16 september geven we hem verder vorm. Vergeet nu alvast niet om met stip in je agenda aan te duiden:
  • de informatie avond met Lut Celie die we organiseren ism Gezinsbond Lovendegem op 15/9 rond "hoe gevoelens bij kinderen en jongeren begrijpen?"
  • onze fietstocht op zondag 20 september. inschrijven kan via oudervereniging.lovendegem@gmail.com of via de uitnodiging via je zoon of dochter meegegeven.

Je leest het allemaal hier. Hou ons in de gaten :-)

Geen opmerkingen: