eerste 'echte' vergadering van het jaar

We zijn vertrokken. Twee nieuwe krachten (nu nog de foto's..) en een groep anciens die zich willen blijven smijten. Hopelijk kunnen jullie onze activiteiten smaken!

Wat zijn we van plan? Veel, maar dit zegt niet genoeg veronderstellen we.
concreet?

kerstmarkt op 12 december

We doen dit jaar mee aan de kerstmarkt van Lovendegem. Je zal bij ons van de grond kunnen gaan. Hakkend je weg slaan. Of gewoonweg gastronomisch genieten. Kies maar. Maar vooral: kom!

prieel op de speelplaats

We gingen een 'weddenschap' aan met de directie van onze school. We zetten een nieuw prieel op de speelplaats van de benedenbouw. Is het prieel af voor eind dit jaar dan zorgt de school voor een feestelijke inzegening. Supporters op post!

spreekbeurten bij de vleet

Samen met sensoa gaan we de sextoer op. Deftig. We staan stil hoe je op een goeie manier sex bespreekbaar met kinderen.

ouderenquete

Samen met de school boksen we dit jaar opnieuw een schoolenquete ineen. Dit stelt ons en vooral de school in staat om werk en verbeterpunten in beeld te brengen. We kijken al uit naar jullie reacties.

bietentocht

Op 14 november is het zover. We gaan op bietentocht. Dit jaar zullen botten nodig zijn. Minstens. Laat je niet bang maken. Kom af en geniet. Al dan niet met natte voeten :-).

schoolraad

We gaven feedback vanuit de schoolraad. Nog een overlegorgaan. Geen paniek. Je blijft op de hoogte via de website van de school. Daar lees je alle verslagen van de schoolraad.

en véél meer

Je hoort of leest het hier. Zit je met een vraag? Aarzel niet en laat het ons weten. Onder andere via oudervereniging.lovendegem@gmail.com

o ja

De fietstocht was ook dit jaar een succes. De verste ballon die we teruggestuurd kregen kwam uit Nederland. De winnaar werd verrast met een, jawel, verrassing!

Geen opmerkingen: