werkvergadering 2010

We hebben er een nieuw lid bij. Drink. Feest. Vier. Welkom Petra!

Een nieuw jaar, dus nieuwe voornemens. Bij ons kan je het samenvatten als: meer van dat.

We zijn één en ander van plan tijdens de laatste maanden van dit schooljaar. Hieronder lees je een korte opsomming. Vanzelfsprekend houden we jullie ook op de hoogte via de boekentas van jullie kindje(s).

De kerstmarkt eind 2009 werd geëvalueerd. Het was de eerste keer dat we de Lovendegemse kerstmarkt mee vorm gaven. We kunnen het niet beter samenvatten dan deze man: WAUW GEWELDIG! Niet?

Paella Soirrée: gaat door op 30 januari en - hou je vast - De DALTON SISTERS komen. Althans voor de kleinsten onder ons. Voor alle details van dit private feest: zie boekentas tegen eind deze week. Juich! En oefen!

We kregen een aantal vrijwilligersvragen vanuit de school. Alles raakte ingevuld. Wil je zelf deelnemen aan een aantal schoolactiviteiten. Je gegevens blijven ons interesseren!

Tegen eind dit schooljaar hebben we de ambitie (begin van het jaar dus goeie voornemens moeten nog he) om een fietsweek te organiseren. Laat staan die stinkende auto. Maak Lovendegem mee veilig en breng je kinderen te voet of met de fiets naar school. Je hoort er nog van. Wil je meewerken?

Dit schooljaar wordt er nog een enquête rond de schoolwerking verspreid. In samenwerking met de schooldirectie. Hopelijk krijgen we ook jouw antwoorden zodat de werking en activiteiten in en rond de school verder vorm kunnen krijgen mede dankzij jullie suggesties!

En het prieel? Wel: eind januari moet/zal het afgewerkt zijn! Mooi resultaat, niet?

Geen opmerkingen: